Guru Happy Superfood Drink för din hälsa

Guru Happy Superfood Drink den nya trendiga hälsodrickan enligt mig.

Kan ni tänka er en dryck som är kolsyrad, söt och dessutom nyttig? Detta fick jag erfara av dessa goda dryck.

Den är tydligen helt utan konserveringsmedel eller oidentifierbara ingredienser. Med friska och fruktiga smaker är de utmärkta alternativ till juice, läsk eller koffein-haltiga drycker. 

Macatac är den ultimata energi -och återhämtningsdrycken med oändligt många positiva hälsoeffekter! En flaska innehåller 1000 mg macaextract från macarot, odlat högt upp på den sydamerikanska bergkedjan Anderna. Macaroten har använts i årtusenden på grund av rotens hälsofrämjande effekter som bland annat hjälper kroppen att skydda sig mot sjukdommar, verkar antidepresivt, lindrar PMS-besvär samt har dokumenterad effekt på bade mäns och kvinnors sexlust (ta detta med en nypa salt). Roten innehåller även aminosyror, vitaminer och mineraler som kalcium och magnesium som avhjälper stela muskler, sömnsvårigheter och stress (ta även detta med en nypa salt låt er inte luras av att en dryck med socker kan hjälpa er så här mycket). Drycken är omsorgsfullt smaksatt med päronjuice, blåbär och svaravinbär toppad med en nypa rörsocker och lite kolsyra. 

Guru Happy är gjord på vetegräs- som även kallas det gröna blodet. En flaska Guru Happy innehåller hela 3300 mg vetegräspulver som i sin tur innehållersamtliga livsnödvändiga aminosyror, mineraler, vitaminer, klorofyll och enzymer. Vetegräsets hälsoeffekter är häpnadsväckande och dess otroliga kraft hjälper kroppen att rena tarmarna, alkalisera blodets pH-värde, stimulera enzymproduktionen och balansera blodsockernivån. Drycken är en ideal, glutenfri familjedryck vid frukostbordet och smaksatt med päron, apelsin och ingefära. Perfekt för utflykten, pick nicken eller som grab n’ go frukost för stressiga morgnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *