Ska du beställa kaffe utomlands?

Har du funderat på att starta ett eget kaffevarumärke? Du kanske har någon som då kan göra loggan som är konstnär i din närmaste krets.

Det är inte alla som vänder sig till rosteri i Sverige för att producera eget kaffevarumärke. Det är då billigare att köpa in egen kaffe och sedan rosta den i Sverige. Det som här kan kosta mer är att då måste du ha eget lager och en budget för det kostar att köpa in kaffe.

Många inom kaffe hör just nu av sig till oss på kaffebloggen då de hoppas att vi ska köpa in just deras kaffebönor. Då måste man också tänka på transport och då har man indeship.se som jobbar med transport på olika sätt.

Indeship har också alla typer av sjötransporter som hela Containers, Styckegods, RoRo, Tank och annat. Det enklaste är om ni själva kontaktar det och berättar vad ni behöver hjälp med. Många brukar beställa och fylla i direkt på hemsidan och sedan kanske det inte blir som de har tänkt. För att missförstånd inte ska ske så ska man nog ta och kontakta dem och berätta utförligt exakt vad ni behöver för hjälp. Kaffe och te. behöver nog flygtransport som går fortast fram också. Du har också sjöfrakt som du kan välja bland. Hur du än gör så kontakta dem för att se vilken typ av frakt som kan vara bäst för era produkter och ert företag.

Sedan kan ni frakta era kaffebönor till Sverige och få ett eget kaffevarumärke. När ni ändå är på gång så kan ni även undersöka olika teodlingar som finns. En gång så fick vi kontakt med en tebolag som hade te som var smulig och påstod att det var den bästa kvalité av te. Själva önskade vi teblad som ej var smulig utan som hade stora blad för det visar mer kvalité och inte kvantitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *