Lindvalls kungliga kaffe som säljs på kungligaboden

Lindvalls kaffe har länge varit kunglig hovleverantör och hade äran att göra kaffet som senare såldes på den kungliga boden både på Stockholms slott och Drottningholms slott.

Tänk vilken ära att själva kungen vill dricka just ditt kaffe.

Tänk att vara den som får servera kungafamiljen mat och dryck vore det inte riktigt härligt. Runt om i Sverige finns flera hovleverantörer bl.a Wasa knäckebröd och Ramlösa ingår också i kunglig hovleverantör. Vi själva anser också att bästa kaffet kommer från Lindvalls kaffe och godaste mineralvatten från Ramlösa.

Kungafamiljen har verkligen bra smak och de både äter nyttigt och dricker nyttigheter. Vill ni köpa kungliga kaffe så får ni ta en tripp till Stockholm slott eller till Drottningholms slott. De säljer mer än bara kaffe och te i butiken. Ni kan även hitta vackra köksredskap och smycken som inte finns på andra ställen.

Så här såg den kungliga kaffet ut förut som skickades från Lindvalls kaffe direkt till kungen. Nu har den ändrat utseendet.

Så här såg den kungliga kaffet ut förut som skickades från Lindvalls kaffe direkt till kungen. Nu har den ändrat utseendet.

 

Vill du också bli kunglig hovleverantör?

Det finns vissa kriterier man måste uppfylla om man ska bli kunglig hovleverantör bl.a ska ditt företag ha existerar i 5 år. Wendelins kaffe har också samma kaffe som går till kungafamiljen dvs premium kaffe som kaffet kallas för som går direkt till svenska kungafamiljen. Du ska också ha ett struktur gällande miljöarbetet dvs värna om miljön när du producerar dina varor och tjänster.

Du måste först ha kungafamiljen redan som kunder för en vara eller tjänst innan du kan ansöka. Vad du kan göra är att varje år skicka dina varor till någon favorit i kungafamiljen och önskar de beställa så märker du det också på leveranserna dvs om adressen går till några av de kungliga slotten. Du ska bara leverera tex ett kaffepaket så om den tar slut så kommer de själva vilja beställa mer. Om du skickar en varje månad kommer de inte behöva beställa och då märker du inte om de verkligen älskade just ditt kaffe, te, godis eller kryddor som tex Wendelinskaffe.se har.

Exemple på andra företag som är kungliga hovleverantörer

Frödinge Mejeri, Reuterdahls Urmakeri, Ölunds Snickeri, Kea Bageri Stockholm och Svensk Fjällröding

Glöm alla hemliga mytomaner som påstår att de är kungliga hovleverantörer. Har de ingen diplom eller emblem som står för hovleverantör på sina varor så bluffar den. Samma mytoman som påstod att han var hemlig kunglig hovleverantör påstår även att hans teer är ekologiska fast att de ej är eko certifierade. Alltså det är som att jag ska påstå att jag är läkare men det är hemligt och jag saknar examen.

Mytomanen jag talar om är bosatt i ett fattigare område i London samt säger att folk undrar varför han inte startar upp ett tehus i ett finare område. Han säger att han själv har valt att han vill vara i ett sämre ställe. Det är som att säga jag vill ej bo i slott utan jag vill vara jordnära och svälter hellre.

Så här ser kunglig hovleverantör ut. Det finns en man som säljer te och påstår att han säljer te till 27 kungliga familjer och att det är hemligt. Något sådant är varken hemligt i England där denna mytoman bor eller i Sverige. Är man hovleverantör får man dessutom en diplom och rätten att använda kunglig emblem på sina varor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *