Nobel kaffet!

Visste ni att det finns ett kaffe som serverats på Nobellbanketten i flera år?

Det är inte många som gör det. Nu ska jag tala om för er mer om kaffe och vilken kaffesort de serverar. Det är dessutom  Johan och Nyströms Sumatra Gayo. Varför serverar man just detta kaffe tänker ni? Jo anledningen är dessutom mycket enkel. Den sticker inte åt något håll, den är som ett vanligt kaffe, fast bättre kvalité.

En annan rolig detalj är att detta var en utav mina första inlägg som faktiskt fick hög spridning tack vare att rosteriet delade mitt inlägg. Fint minne!

Utvalt utdrag från webben

Den fina kaffekoppen med tillhörande fat från Nobel serien är designad av Karin Björquist för Rörstrand. Koppen är tillverkad i fint benporslin och har en elegant svensk design. Nobelserien användes för första gången på Nobelprisets 90-års jubileum 1991 och består av flera vackra delar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *