Ny brödrost!!!!!!

Jag har haft samma tråkiga brödrost i 5 år, den har väl fungerat väl och så men den gör aldrig rostningen jämn.

Vilket är okej antar jag då den kostade typ 2 lunch.

På senare tid har jag tänkt att saker i hemmet kanske ska vara av lite bättre kvalitet, jag menar… Jag är ju hemma så länge, visst ska jag ha det bästa typ. Så då knackade en ny brödrost från Breville på dörren. Den kostar runt tusenlappen (rätt mycket.. Jag vet!) Men den ser skitsnygg ut och gör ett riktigt bra jobb!

Jag älskar ställningen på toppen som kan värma en lite seg croissant till att bli fräsch och sprödig igen, jag har till exempel förberedd smörgåsar kvällen innan och ställer dem på ställningen som värmer upp dem och gör det varmt och gott! Att välja denna brödrost vore ett kanonköp för er verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *