Restaurang kaffe från Martin och Servera

Martin och Servera är som ett grossistföretag som tar hand om leveranser och lager håller livsmedel till hotell, restaurang och caféer.

Vi har testat kaffet från Martin och Servera. Den är verkligen god för att vara en budget variant. Så viss är det klart godkänd av oss även om man känner att det inte riktigt är en exklusiv kaffe.

Ju bättre kvalité av kaffe desto mindre garvsyra innehåller kaffet. I detta fall så är det verkligen mycket garvsyra i den för det ger upphov till huvudvärk och magvärk hos de som är väldigt känsliga mot detta ämne.

De har både espressobönor för espressomaskiner och kaffebönor för bryggmaskiner. Det är främst den med brygg som har mest garvsyra i sig. Bästa sättet att undvika denna syra är att man kallbrygger kaffe som cold brew och på det sättet undviker att hetta upp kaffet förmycket.

Vill man helt komma i från garvsyra så ska man välja frystorkad kaffe s.k snabbkaffe som har den godaste, lenaste och nötigaste smaken av dem alla enligt oss här på smaksatt kaffe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *