Driver du en restaurang och önskar en billig men god kaffe?

Vi vet ju att restauranger alltid bjuder på kaffe efter lunch. Detta kan också bli dyrt om man köper in dyrt kaffe med många mellanhänder.

Jag blev inbjuden till en restaurang i Uppsala av ett par släktingar som bor i Uppsala. Jag åkte dit och tänkte att här ska jag njuta av god mat. Maten kom och den var kall men god. Det värsta jag vet är när maten är kall speciellt om det är kött jag ska äta. Jag åt i varje fall då jag var väldigt hungrig.

Gott kaffe utan att det svider i huden.

Gott kaffe utan att det svider i huden.

Sedan så ville jag så klart ha en kopp kaffe till maten och jag kunde knappt dricka kaffet så äcklig var den. Jag förstår inte varför restauranger inte satsa på god kaffe. Även om de hittar den billigaste så har den inget värde om folk inte ens vill dricka kaffet. Jag har blivit så van att kaffet som ingår i lunchen aldrig smakar gott så jag har alltid hoppat över kaffet.

Varför kan inte folk satsa på kvalité när det kommer till kaffe på maten?

Vill ni verkligen behålla kunder gamla som nya se till att satsa på kvalité när det gäller mat och dryck. Ni förstår inte hur viktigt det är med god kaffe på maten. Det får kunden till att tro att även maten var godare än vad den var om kaffet smakar bra. Kanske köper ni billigt kaffe med låg kvalité och många mellanhänder.

Vill ni verkligen ha god kaffe med bra kvalité och mycket billigt?

Skulle du i stället vilja slippa alla mellanhänder och köpa billig kaffe med mycket bra kvalité? Ja självklart vill du det och då kan du alltid maila mig på kaffeochte@smaksattkaffe.com så hjälper jag dig vidare i detta ärende.

Jag kan enkelt skicka er en offert på mycket billig kaffe helt utan mellanhänder. Om ni inte är nöjda så får ni 30 % av pengarna tillbaka och detta kan vi skriva ett avtal på så att ni blir helt nöjda med både produkt och leverans. Kan säga att kaffet mals i Sverige och leveransen går mycket fort samt fraktfritt över hela Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *