Skip to content
Okategoriserade

Hur ofta ?

Hur gör du ?

Alla använder vi antingen en kam eller borste till våra hår. Vissa använder dim flera gånger om dan och vissa speciellt på morgonen och kanske på kvällen. Det beror lite på vad man har för hår eller frisyr . Men hur tar du hand om din kam eller borste egentligen ?! Och hur ofta gör du rent dom ?

Många tycker det är konstigt att borsten får damm i sig. Men dom blir faktiskt smutsiga precis som allt annat även om du har rent hår. Det samlas både hår, damm, hudceller, smuts och rester från hårprodukter som du använt. Och tvättar du den inte så kan det till slut utvecklas dammkvalster.

Häll vatten i en skål eller i handfatet, tillsätt några droppar av ditt schampo och rör runt med borsten eller kammen i vattnet. Då löser fett och damm upp sig. Om du gör detta med dina borstar eller kammar så håller den mycket längre. Annars ska du egentligen köpa en ny varje år. Ju längre hår man har ju större borste är bra. Så har du en kort frisyr så kan du ha en mindre borste.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *